Aprillipäivä PoijuVillat -työmaalla

01.04.2016 13:49

Toivottavasti joku muukin on saanut kokea yhtä hengästyttävän vauhdikkaan aprillipäivän aamun kuin minä mennessäni täysin mukaan rakennustyömaan porukan Aprillipäivä -vedätykseen!

Aamulla ensimmäinen sähköposti, jonka avasin jo heräillessäni oli rakennustyömaan päälliköltä ja otsikkona "Nallikari, pahalta näyttää". Sen verran on näemmä herkällä tämä asia, että pulssi nousi välittömästi. Kun sitten tohinalla pääsin työmaalle, totesin että kaikki on hyvin; aurinko paistaa, linnut laulaa ja työmaalle tulleet miehet näytti kysymysmerkeiltä kun menin katsomaan "vesivahinkoa" :)

Hienosti rakennettu pila, kaikki pisteet siitä; mukana oli vahinkokartoituksen "viesti", jossa raportoitiin aamuyön tunteina tehdyistä toimenpiteistä sen jälkeen kun oli todettu että vettä on tullut jo monta tuntia kastellen purkukuntoon melkein koko huvilan.Vartiointiliike oli aamuyöllä huomannut vahingon, harjoittelija oli mukana tarinassa ja takkakin meni vaihtoon kun oli piikkauskone siihen osunut, huhhei! 3kk:n korjausaikaa povattiin ko. huvilalle, joka 11.4 on päätetty olevan esittelyssä.

Mutta, Nallikarissa kaikki siis hyvin ja työmaalla rauhallinen tunnelma kun aikataulussa mennään edelleen. Myynnin puolella käy tohina, nyt myös nettivaraus on Villoihin mahdollista os. https://www.oukapalvelut.fi/netreservationsnallikari

Kiitos DesignTalon väelle, tästä on hyvä lähteä hymyillen kohti viikonloppua ja ensi viikolla alkavaa huviloiden kalustamis-urakkaa.

Ja 11.4 huvilaesittely siis edelleen pidetään, tästä lisää DesignTalon sivulla: https://www.designtalo.fi/fi/taloesittelyt/ 

Tervetuloa!


Takaisin

Yhteystiedot

www.nallikari.fi

© 2015 Kaikki oikeudet pidätetään.

Tee ilmainen nettisivustoWebnode